Korps: Flevoland, plaats: Gehele regio 20-07-2002 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, tel. 06-51401952

Aanrijdingen met letsel
ZEEWOLDE - Op de Gooiseweg bij de kruising met de Larserweg reed gistermiddag een 50-jarige bestuurster uit Harderwijk tegen de achterzijde van een auto die stopte voor de verkeerslichten. De 50-jarige had dat te laat in de gaten en liep daarbij nekklachten op. Zij werd voor onderzoek, door de GGD, overgebracht naar het St. Jansdal in Harderwijk. Haar auto werd weggesleept door een bergingsbedrijf. De andere bestuurder een 41-jarige man uit Wijchen liep geen letsel en geen schade op.

Aanhouding man voor messteek
LELYSTAD - Een 47-jarige man uit Almere werd afgelopen nacht aangehouden omdat hij zijn 38-jarige vriendin, eveneens uit Almere, met een mes in haar arm had gestoken. Dat gebeurde op de Witte Zeestraat. De man werd als verdachte ingesloten en onderzocht wordt de aanleiding van dit voorval. De vrouw werd voor behandeling naar het Zuiderzeeziekenhuis overgebracht.

Rijden onder invloed van alcohol
DRONTEN - Op de Zuid werd gistermiddag een 55-jarige Drontenaar aangehouden. Hij kwam tot 1140 ug/l (2.6 promille) bij de ademanalyse. ALMERE - Onder invloed van alcohol, 610 ug/l (1.4 promille) werd afgelopen nacht een 24-jarige bestuurder op de Tussenring aangehouden. Hij was met zijn auto tegen de achterzijde van een andere wagen gereden (geen schade andere voertuig). Beide bestuurders kregen proces-verbaal en hun rijbewijs werd ingevorderd.

Vernielers aangehouden
EMMELOORD - Twee personen kregen afgelopen nacht een bekeuring voor vernielingen gepleegd bij de nieuwbouw op het Achterom. Nadat dit was afgehandeld aan het bureau bleef één van de twee, een 21-jarige Emmeloorder, zo vervelend dat hem gevorderd werd zich te verwijderen. Hij wilde daaraan niet voldoen en werd uiteindelijk aangehouden en ingesloten. Voor het niet voldoen aan een bevel of vordering krijgt hij nu ook nog een proces-verbaal.

Deel: ' Politiebericht Flevoland 20-07-2002 '
Lees ook