Korps: Flevoland, plaats: district Noord 20-05-2002 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, S. van Bruinessen, 06-53224343

District Noord

Brandstichting
URK Maandagnacht brandde een bankstel op De Noord af. De brandweer bluste de brand. De politie vermoedt brandstichting.

Aanrijdingen
EMMELOORD Drie personen in een auto raakten zondagnacht op de Nagelerweg gewond na een botsing met een boom. Een 21-jarige automobilist uit Emmeloord reed op de Nagelerweg vanaf Nagele, verloor het macht over het stuur, botste tegen een boom aan de andere kant van de weg en kwam in de sloot terecht. De bestuurder verklaarde tegenover de politie dat hij afgesneden was door een ander voertuig. De 21-jarige en zijn twee inzittenden, een 22-jarige man uit Emmeloord en een 21-jarige vrouw uit Ens, zijn met onbekend letsel per GGD-ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is bij de bestuurder een bloedproef afgenomen. Een bergingsbedrijf sleepte de auto weg.

Vernieling ruit
LELYSTAD Zondagavond vernielde een man een ruit van een woning op de Wold. De vermoedelijke reden hiervan ligt in de relationele sfeer. De politie is op zoek naar de man.

Ruzie
LELYSTAD Zondagmiddag kreeg de politie een melding van een ruzie op de Punter. Ter plaatse troffen de agenten een 67-jarige Lelystedeling met hoofdletsel en omstanders in een tuin aan. Hij had een burenruzie gehad met een 31-jarige Amsterdammer. De reden van de ruzie en de oorzaak van de hoofdwond zijn onduidelijk. De politie bemiddelde.

Aanhouding dief
LELYSTAD Een minderjarige jongen uit Lelystad is zondagavond aangehouden op verdenking van een diefstal van een brommer. Eerder die dag deed een meisje uit Lelystad aangifte van de diefstal van haar bromfiets. Later zag zij de verdachte met haar brommer en meldde dit bij de politie. Agenten hielden de gesignaleerde verdachte buiten heterdaad op de Spaanderbank aan. De jongen is voor nader verhoor ingesloten op het politiebureau.

Woninginbraak
EMMELOORD Gisteren is bij de politie aangifte gedaan van (poging tot) woninginbraak. Het betreft twee woningen op het Ameland. Gekeken wordt of er zaken weggenomen zijn. Ook bij een woning op de Westergolaan en op de Terschelling is ingebroken. De technische recherche heeft een onderzoek ingesteld.

Deel: ' Politiebericht Flevoland 21-05-2002 '
Lees ook