Korps: Flevoland, plaats: District Zuid 22-05-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Kop-staartbotsing A6
ALMERE Dinsdagmorgen heeft zich op de rijksweg A6 een kop-staartbotsing voorgedaan waarbij drie autos betrokken raakten. Een 27-jarige automobilist uit Waskemeer zag een file te laat, remde nog maar kon niet meer voorkomen dat hij achterop de auto van een 32-jarige Kampenaar reed. Deze schoot door achterop een 55-jarige Almeerder en kwam in de berm tot stilstand. De Kampenaar is met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De drie autos zijn afgevoerd.

Gaslek
ALMERE Bij werkzaamheden is dinsdagmorgen in een pand aan de Havenzicht een gasleiding geraakt. De politie heeft om veiligheidsredenen de omgeving afgezet en aanliggende woningen ontruimd. Niemand is gewond geraakt. De brandweer heeft de hoofdtoevoer afgesloten zodat de leiding gerepareerd kon worden.

Meisje mishandeld
ALMERE Dinsdagavond is in het Beatrixpark een 14-jarig Almeers meisje mishandeld. Een groep jongens zou haar een klap tegen het hoofd en schoppen in haar buik gegeven hebben, waardoor ze bewusteloos raakte. Ze is met onbekend letsel ter behandeling overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld en vraagt getuigen zich te melden, tel: 0800-8844.

Aanrijding auto en bus
ALMERE Op de busbaan bij het C. Van Eesterenplein zijn dinsdagavond een bus en een auto met elkaar in botsing gekomen. Volgens getuigen reed de 31-jarige automobiliste uit Almere door rood. Ze is met letsel aan onder meer haar arm overgebracht naar het Flevoziekenhuis en ter observatie opgenomen.

Aanrijding Spiekweg
ZEEWOLDE Dinsdagavond heeft zich op de Spiekweg een ongeval voorgedaan. Een 56-jarige vrachtwagenchauffeur uit Benschop reed bij de kruising Spiekweg/Gooiseweg door nog onbekende reden over de verkeersheuvel, raakte een verkeersmast en botste vervolgens tegen een vrachtwagen die uit tegengestelde richting kwam. De man uit Benschop is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het AMC in Amsterdam. De andere vrachtwagenchauffeur, een 32-jarige man uit Dalfsen, bleef ongedeerd.

Rijden zonder rijbewijs
ZEEWOLDE De politie heeft woensdagochtend op de Landbouwweg een 28-jarige automobilist uit Almere een bekeuring gegeven omdat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Ondanks deze bekeuring stapte hij even later toch in de auto en reed weg. De man is vervolgens aangehouden en voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. Zijn auto is in beslag genomen.

Deel: ' Politiebericht Flevoland 22-05-2002 '
Lees ook