Korps: Flevoland, plaats: District Zuid 26-06-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanhoudingen na mishandeling
ALMERE Dinsdagmiddag zijn bij een doe-het-zelfzaak aan de Washingtonstraat drie Amsterdammers, twee mannen van 37 jaar en een 29-jarige vrouw, aangehouden. Het winkelpersoneel verdacht het trio ervan dat ze goederen hadden willen stelen. Vervolgens ontstond er een ruzie waarop het trio twee winkelmedewerkers mishandelde. De politie was snel ter plaatse en heeft het drietal aangehouden. Ze zijn voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

Onder invloed van de weg geraakt
ALMERE Op de A6 is dinsdagavond een auto van de weg geraakt. De auto raakte de vangrail en kwam in de middenberm tot stilstand. Toen de politie ter plaatse kwam, waren de inzittenden verdwenen. Kort daarna troffen de agenten twee personen aan. Een 39-jarige Amsterdammer bekende dat hij de bestuurder was en gedronken had. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar blies hij 570 ug/l (1,3 promille). Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

Rijden onder invloed
ALMERE Op de Langshof is dinsdagavond een 24-jarige Almeerder aangehouden. Hij was surveillerende agenten opgevallen omdat hij met hoge snelheid over de Noorderdreef reed. Bij controle bleek hij meer gedronken te hebben dan toegestaan. Op het politiebureau blies hij 290 ug/l (0,7 promille). Proces-verbaal is opgemaakt.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Flevoland 26-06-2002 '
Lees ook