Korps: Flevoland, plaats: District Zuid 27-05-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanhouding in bus
ALMERE De politie heeft zondagmiddag in een stadsbus een 42-jarige Amsterdamse aangehouden. Ze wilde niet betalen voor de bus en is toen verzocht de bus te verlaten. Dit weigerde ze, waarna ze is aangehouden. Ze is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Aanhouding belediging
ALMERE Zondagmiddag is een 16-jarige Almeerder aangehouden. De politie had een tweetal scooters in beslag genomen omdat daarmee te hard door het Beatrixpark gereden werd. De 16-jarige was het daar kennelijk niet mee eens en schold de agenten uit. Na een aantal waarschuwingen is hij aangehouden voor belediging en geboeid overgebracht naar het politiebureau. Hij verzette zich hevig, probeerde de agenten in het gezicht te spugen en trapte tegen de portier van de politieauto. Na verhoor op het politiebureau is hij weer heengezonden. Proces-verbaal is opgemaakt.

Aanhoudingen vernieling boot
ZEEWOLDE De politie heeft zondag vijf jongeren uit Zeewolde aangehouden voor vernieling van een boot. De groep had in een boot die in de Jachthaven Wolderwijd lag, ingebroken en het interieur vernield. Oplettende omwonenden zagen de jongeren op de boot en belden de politie. Een ondernemer uit de beurt had al twee meisjes van 13 en 15 haar aangehouden en droeg ze over aan de politie. Later zijn nog drie jongens (13, 13 en 15 jaar) aangehouden. Ze zijn voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Flevoland 27-05-2002 '
Lees ook