Korps: Flevoland, plaats: district Noord 27-06-2002 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, S. van Bruinessen, 06-53224343

Bommeldingen
LELYSTAD & ALMERE Gisterenmiddag kreeg GGD Flevoland twee anonieme telefonische bommeldingen binnen; een voor de vestiging in Almere en een voor de vestiging in Lelystad. De gezondheidsorganisatie schakelde de politie in en ontruimde de panden. Vervolgens zette de politie de omgeving af. Bomverkenners van politie controleerden de gebouwen. Daarbij werd niets verdachts aangetroffen. Na ruim twee uur werden de panden weer vrijgegeven. Het is nog niet duidelijk wie deze meldingen om welke reden gedaan heeft (hebben). De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Aandachtsvestiging
NAGELE & KRAGGENBURG De politie vraagt aandacht voor de illegale verkoop van tekeningen aan huis. Gisterenavond kreeg de politie namelijk verschillende meldingen binnen van iemand die illegaal tekeningen aan bewoners in Nagele en Kraggenburg probeerde te verkopen. Zij stelde een onderzoek in, want venten zonder vergunning is namelijk niet toegestaan. Bewoners hoeven hierop dus zeker niet in te gaan en kunnen dit soort zaken bij de politie melden.

Oliespoor
ENS Een surveillerende agent zag gisteren bij het Schokkerbos een lang oliespoor op de weg liggen. De politie heeft de organisatie die hiervoor verantwoordelijk is, gevraagd om hierop actie te ondernemen.

Alcohol
LELYSTAD Een automobilist verleende vanochtend de politie op de Voorstraat geen voorrang en deze werd dan ook staande gehouden op de Gordiaandreef. Bij controle vermoedden de agenten dat de 44-jarige Lelystedeling met alcohol op gereden had. Op het politiebureau blies hij 345 ug/l (0,78 promille). De man is met een boete van 190 euro heengezonden.

Deel: ' Politiebericht Flevoland 27-06-2002 '
Lees ook