Korps: Flevoland, plaats: gehele regio 29-01-2003 Dagelijkse nieuwsberichten
Stafdienst Communicatie, 06-5140 1952

Bromfietser geschept door loslopende hond
LELYSTAD Een inwoonster van Lelystad liet dinsdagmiddag op de Veluwemeerstraat haar hondje uit en liet deze los lopen. De hond stak de straat over en verleende daarbij geen voorrang aan een 16-jarige bromfietsster uit Lelystad. Het beestje liep geen letsel op, maar de bromfietsster kwam ten val. Zij is met beenletsel door de GGD per ambulance overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis.

Rijden onder invloed
LELYSTAD Een 49-jarige automobilist uit Lelystad werd dinsdagavond op de Larserdreef betrapt op het rijden onder invloed. Hij blies 685 ug/l (1,55 promille). De verdachte kreeg een proces-verbaal met een rijverbod voor 8 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

ALMERE Op de Mondriaandreef zette de politie dinsdagnacht een automobilist aan de kant omdat deze ten onrechte mistlichten voerde. Hij bleek alcohol genuttigd te hebben en blies 580 ug/l (1,31 promille). Ook deze automobilist kreeg een proces-verbaal en mocht zijn rijbewijs bij de politie achter laten.

Aanrijding met gewonde
ALMERE Op de kruising van de Isadora Duncanweg met de Darja Collinstraat verleende dinsdagmiddag een 16-jarige bromfietser uit Almere geen voorrang aan een 42-jarige automobilist, eveneens uit Almere. De bromfietser is door de GGD overgebracht naar het Flevoziekenhuis. Hij bleek een hersenschudding en een scheurtje in de schedel te hebben. Hij droeg geen helm.

EO

Deel: ' Politiebericht Flevoland 29-01-2003 '
Lees ook