Politiebericht Flevoland: district Noord 30-07-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 0320-211 215

Brand
DRONTEN Aan De West brandde zondagmiddag een caravan af. De brandweer bluste de brand. Niemand raakte gewond. De caravan die ernaast stond, liep beperkte schade op. De politie zette het terrein af om te controleren of er asbest vrij gekomen was. Na onderzoek bleek er geen asbest vrij gekomen.

BANT Maandagochtend brandde een landbouwvoertuig aan de Banterweg helemaal uit. Er vielen hierbij geen gewonden. De brand sloeg over naar een graafmachine die daardoor beschadigd raakte. De brandweer bluste de brand. De eigenaar ( 41 jaar uit Bant) van de voertuigen denkt dat de brand ontstaan is door zelfontbranding.

Twee aangehouden
LELYSTAD Zondagavond was er een vechtpartij in een café in de Neringpassage. Een aantal personen had ruzie gemaakt en over en weer geslagen. De politie bemiddelde. Twee, een 18-jarige man uit Lelystad en een 16-jarige jongen uit Amsterdam, bleven echter anderen lastig vallen terwijl de politie hen herhaaldelijk had verzocht om weg te gaan. Zij zijn aangehouden (hierbij verzette de 18-jarige zich) en voor nader verhoor ingesloten op het politiebureau.

Rijden onder invloed van alcohol
LELYSTAD De politie hield zondagavond een 26-jarige automobilist uit Lelystad aan op het Dukaatplein voor het rijden terwijl zijn rijbewijs ingevorderd was en voor het rijden onder invloed. Op het politiebureau blies de man 340 ug/l (0,77 promille). Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij is heengezonden.

LELYSTAD Zondagnacht hield de politie een 24-jarige bestuurder van een auto op de Westerdreef aan. Op het politiebureau deed de man uit Lelystad een ademanalyse waarbij hij 600 ug/l (1,36 promille) blies. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 6 uur. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij is heengezonden.

Deel: ' Politiebericht Flevoland district Noord '
Lees ook