Politiebericht Flevoland: district Noord 25-07-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 0320-211 215

Fietsers gewond
LELYSTAD Een 73-jarige fietser uit Lelystad en een 50-jarige automobilist botsten dinsdagmiddag op de Middendreef tegen elkaar. Hierdoor moest de 73-jarige fietser met een onderbeen fractuur per ambulance naar het Zuiderzeeziekenhuis. De automobilist uit Lelystad kwam vanaf de Tjalk, wilde de Middendreef op en zag de fietser die aarzelde met doorfietsen. Toen de automobilist verder reed, ging de fietser ook.

EMMELOORD Een fietster op de Beursstraat raakte dinsdagmiddag gewond toen zij tegen een autoportier fietste. De 45-jarige vrouw is per GGD-ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar ze na behandeling van een gekneusd borstbeen weer naar huis kon. De automobilist, een 47-jarige man uit Marknesse, had haar niet gezien en had het portier geopend toen zij net langsfietste.

Visserijcontrole
EMMELOORD De politie controleerde dinsdag 11 vissers (onder andere op de Urkervaart) waarbij één visser een bekeuring kreeg voor het niet hebben van een sportvisacte. De rest was in orde.

Kop-staartbotsing
EMMELOORD Door een kop-staartbotsing op de A6 (westbaan) raakten dinsdagavond twee autos van de weg af waarbij één bestuurder gewond raakte. Het ambulancepersoneel behandelde hem, een 28-jarige man uit Emmeloord, ter plaatse aan zijn arm en schouder. De andere automobilist, een 35-jarige man uit Alphen aan den Rijn, botste achter op de Emmeloordenaar waardoor beide autos slipten. De auto van de 28-jarige man sloeg om en kwam in de berm terecht. De auto van de 35-jarige bestuurder kwam op de vluchtstrook tot stilstand. Beide voertuigen zijn afgesleept.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Flevoland district Noord '
Lees ook