Politiebericht Flevoland: district Noord 4-10-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Gewond
LELYSTAD De politie kreeg woensdagavond een melding van een steekpartij op de Voorstraat. Ter plaatse troffen agenten een 50-jarige man (onbekende woonplaats) met verwondingen in zijn gezicht aan en omstanders. Onduidelijk was wat er gebeurd was. De man had een mes in zijn handen en deze is door de politie in beslag genomen. Hij is per GGD-ambulance naar het Zuiderzeeziekenhuis overgebracht. De politie stelde meteen een technisch onderzoek in en onderzoekt nu de zaak verder.

Snelheidscontrole
ENS Woensdagavond hield de politie op de Zwartemeerweg een snelheidscontrole. In totaal werden 20 bekeuringen voor te hard rijden uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid was 115 kilometer per uur.

Aanhouding
URK De politie hield woensdagmiddag een 17-jarige Urker aan voor bedreiging en vernieling. Volgens getuigen had de verdachte met een mes gedreigd en het mes in een busstoel had gestoken. Na verhoor op het politiebureau is de verdachte heengezonden.

Eigenaar fiets gezocht
LELYSTAD De politie zoekt de eigenaar van een fiets die op donderdagavond 27 september van het station in Lelystad is ontvreemd. Voor deze diefstal hield de politie op diezelfde avond 3 jongens uit Lelystad (17 jaar) aan. De eigenaar van de fiets kan zich op het politiebureau aan het Zuiderwagenplein 1 melden.

Deel: ' Politiebericht Flevoland district Noord '
Lees ook