Politiebericht Flevoland: district Noord 19-09-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Aanhoudingen
LELYSTAD De politie hield dinsdagavond twee Lelystedelingen (16 en 13 jaar) aan voor het stelen van een bromfiets. De brommer was in de nacht van zondag op maandag uit de Jol ontvreemd. Een motoragent die het voertuig herkende, hield de verdachten (bestuurder en bijrijder) na een achtervolging achter de Amer. Beide verdachten zijn voor nader verhoor meegenomen naar het politiebureau. De brommer is in beslag genomen en meegenomen naar het bureau.

Ongevallen
MARKNESSE Dinsdagnacht kreeg de politie een melding van een auto die te water geraakt was bij de Marknesserweg. De 30-jarige bestuurder uit Emmeloord is door ambulance-personeel uit het voertuig gehaald en met onbekend letsel naar het Dr. Jansenziekenhuis overgebracht. Het voertuig reed een naambord omver en is te water geraakt. De oorzaak van het ongeval is niet bekend. Het voertuig is afgesleept.

EMMELOORD Dinsdagnacht kreeg de politie een melding van een auto die over de kop geslagen was op de A6 vlak voor de Vogelkop. De 46-jarige bestuurder uit Leeuwarden is door brandweer- en ambulance-personeel uit het voertuig gehaald en hij is ter plaatse door het ambulance-personeel onderzocht. De oorzaak van het ongeval is niet bekend. Het voertuig is afgesleept.

Deel: ' Politiebericht Flevoland district Noord '
Lees ook