Politiebericht Flevoland: District Noord 11-09-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Getuigenoproep
LELYSTAD De politie stelt het op prijs als getuigen van een mishandeling van een 31-jarige man (uit Lelystad) in de Waagpassage zich melden. Volgens zijn verklaring mishandelden onder andere schoppen- op zondagochtend vroeg rond 2 uur twee nog onbekende mannen de Lelystedeling. Het slachtoffer liep knieletsel op en liet zich in het Zuiderzeekziekenhuis behandelen. De politie heeft een onderzoek in gesteld. Getuigen van dit voorval kunnen zich op het politiebureau Zijpestein aan het Zuiderwagenplein 1 melden. Of bellen met de politie Lelystad via 0900-8844.

Controle autogordel
LELYSTAD Rijden zonder autogordel is onveilig en heeft bij een aanrijding tragische gevolgen voor de inzittenden. Daarom controleerde de politie maandagmiddag of automobilisten en eventuele passagiers autogordels droegen. Op de Zuigerplasdreef liet zij 15 autos stilstaan. Daarvan kregen 5 bestuurders een bekeuring voor het niet dragen van hun gordel.

Aanrijding
LELYSTAD Maandagavond liep een 60-jarige fietser uit Lelystad letsel (onbekend welk) op bij een aanrijding met een bromfiets. De politie kreeg een melding van een aanrijding op de Sont. Ter plaatse troffen de agenten de fietser gewond aan. Volgens getuigen zat de vrouw op haar fiets en was aangereden door de bromfietser die gevlucht was. De vrouw is door de GGD-ambulance naar het Zuiderzeeziekenhuis in Lelystad overgebracht. De politie is op zoek naar de nog onbekende mannelijke bromfietser.

Controle parkeren
LELYSTAD Een van de taken van de politie is controle van het gemeentelijk parkeerbeleid. Dat deed zij maandagmiddag in de blauwe parkeerzones aan het Wittestein, Julianastraat en Harmen Visserplein. In totaal zijn aan 11 voertuigen bekeuringen gegeven.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Flevoland District Noord '
Lees ook