Politiebericht Flevoland: District Zuid 3-10-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanhoudingen bezit vuurwapens
ALMERE De politie heeft aan de Leeuwstraat dinsdagavond 4 verdachten aangehouden voor wapenbezit. In een woning werden 2 vuurwapens, 2 alarmpistolen, een luchtdrukwapen en munitie in beslag genomen. De Almeerse verdachten, twee vrouwen van 20 en 24 jaar en twee mannen van 23 en 25 jaar, zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau. De wapens en munitie zijn in beslag genomen.

Rijden onder invloed
ALMERE Dinsdagnacht is op het Deventerpad een 36-jarige automobilist uit Almere aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Hij had zich even daarvoor enigszins opstandig gedragen bij een uitgaansgelegenheid. De agenten vroegen de man weg te gaan en raadden hem aan niet de auto te nemen. Kort daarna zagen ze de man toch in zijn auto rijden en hebben hem aangehouden. Op het politiebureau weigerde de man mee te werken aan een ademanalyse. Zijn rijbewijs is daarom ingevorderd.

Loslopende paarden
ZEEWOLDE Dinsdagnacht kwam er een melding binnen dat er op het Ganzenpad twee paarden los zouden lopen. De politie heeft de paarden naar een wei geleid. De eigenaar heeft ze vervolgens opgehaald. Even later kwam er wederom een melding binnen van een loslopend paard. Nu aan de Landbouwweg. Dit paard liet zich wat minder makkelijk leiden. De eigenaar van dit paard wist hem te bedwingen en heeft hem teruggebracht naar zijn wei.

Kind vast in drijfzand
ZEEWOLDE Vrijdagmiddag is een 6-jarig jongetje uit Zeewolde vast komen te zitten in drijfzand aan het einde van de Fitislaan. Een oplettende omwonende hoorde hulpgeroep en heeft het jongetje gered. De politie heeft de gemeente gevraagd zo snel mogelijk een waarschuwingsbord te plaatsen en hier een oplossing voor te vinden. Totdat het is opgelost geldt: let op en laat uw kinderen daar niet alleen.

Deel: ' Politiebericht Flevoland district Zuid '
Lees ook