Politiebericht Flevoland: District Zuid 6-09-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Getuigenoproep snelkraak
ALMERE Een sigarenhandel in de Zadelmakerstraat is woensdagnacht de dupe geworden van een snelkraak. Twee nog onbekende personen reden rond 02:15 uur met een rode stationwagen achteruit tegen de pui. Een van de personen rende door de vernielde pui naar binnen en kwam kort daarna weer met de buit naar buiten. Het duo is vervolgens via het Deventerpad weggereden.
Een onderzoek in de buurt leverde niets op. De omvang van de buit is op dit moment nog onbekend. De auto bleek eerder die avond gestolen te zijn aan de Paletstraat in Almere-Buiten. De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de snelkraak, de autodiefstal in de Paletstraat of over andere informatie beschikken die van belang kunnen zijn voor het onderzoek. Telefoon: 036-538 3838.

Verkeerscontrole
ALMERE De politie heeft woensdagmorgen op de A. Boekenweg een algemene verkeerscontrole gehouden. In totaal werden 21 voertuigen gecontroleerd. Vier bestuurders kregen een bekeuring; 2 voor het niet dragen van een autogordel en 2 omdat ze hun rijbewijs niet bij zich hadden.

Deel: ' Politiebericht Flevoland district Zuid '
Lees ook