Politiebericht Flevoland: District Zuid 19-09-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Verkeerscontrole Havendreef
ALMERE De politie heeft dinsdagmorgen een korte verkeerscontrole gehouden op de Havendreef. In totaal werden 28 voertuigen gecontroleerd en 9 bekeuringen uitgeschreven, voornamelijk voor het niet dragen van een autogordel en niet kunnen tonen van rijbewijs of autopapieren.

Aanhouding bedreiging
ALMERE De politie heeft dinsdagmiddag in een bedrijf aan het Globeplein een 33-jarige Almeerder en een 31-jarige vrouw uit Almere aangehouden op verdenking van bedreiging. Volgens de medewerkers had het duo hen bedreigd, waarbij de man een mes liet zien. Beiden zijn voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. De vrouw is na verhoor weer heengezonden, de man is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Aanhoudingen na overval winkel
ALMERE Dinsdagmiddag is een winkel aan de Rembrandtweg overvallen. Twee mannen kwamen de winkel binnen en sommeerden twee medewerkers onder bedreiging van iets dat leek op een vuistvuurwapen de inhoud van de kassas te overhandigen. Een klant (leeftijd en woonplaats onbekend) kreeg een klap op haar hoofd. De mannen zijn vervolgens de winkel uitgerend en in een auto vertrokken. In de Pieter de Hooghstraat zijn ze overgestapt in een andere auto. Politie Flevoland heeft direct de naburige korpsen gewaarschuwd. De politie in Amsterdam trof even later die auto aan. De inzittenden, twee Amsterdammers van 35 en 39 jaar, zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Almere. Het duo is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Deel: ' Politiebericht Flevoland District Zuid '
Lees ook