Politiebericht Flevoland: District Zuid 5-09-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanhouding lokaalvredebreuk
ALMERE De politie heeft dinsdagmiddag een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden nadat hij zich bij de sociale dienst schuldig had gemaakt aan lokaalvredebreuk. Na een gesprek met een van de medewerkers weigerde hij weg te gaan. De politie vorderde hem een paar maal om het pand te verlaten. Toen hij ook hier geen gehoor aan gaf, is hij aangehouden. Hij is na verhoor weer heengezonden. Proces-verbaal is opgemaakt.

Kindje verwond in kinderdagverblijf
ALMERE Dinsdagmorgen heeft een Almeers jongetje van 8 maanden een verwonding opgelopen bij een kinderdagverblijf aan de Cinemadreef. Het kindje raakte beklemd tussen het matras en een zijschot. Een oplettende medewerker ontdekte het en belde het alarmnummer. Het kindje is met licht letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis en is daar ter observatie opgenomen. De precieze toedracht van dit voorval wordt nog onderzocht.

Controle op sluipverkeer Ganzenpad
ZEEWOLDE De politie heeft woensdagochtend vroeg een controle uitgevoerd op sluipverkeer op het Ganzenpad. Doordat de Ganzenweg richting Harderwijk is afgesloten kiezen veel automobilisten het Ganzenpad. Deze weg is echter gesloten verklaard. In totaal werden 19 bekeuringen uitgedeeld.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Flevoland district Zuid '
Lees ook