Politiebericht Flevoland: District Zuid 13-09-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanrijding met bromfietser
ALMERE Woensdagmorgen heeft zich op het Spoorbaanpad en aanrijding voorgedaan tussen een auto en een bromfietsster. Volgens getuigen reed de bromfietser richting Almere-Buiten en botste tegen een auto die uit de richting van de Cinemadreef kwam. De 21-jarige bromfietser uit Almere raakte hierbij gewond en is per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De 46-jarige automobilist uit Almere kwam met de schrik vrij.

Aanhouding openbaar dronkenschap
ALMERE Na diverse meldingen van omstanders is woensdagavond op de Sluiskade een 48-jarige Almeerder aangehouden wegens openbaar dronkenschap. Hij gedroeg zich zeer intimiderend tegenover zijn vrouw en zoontje. De man is ter ontnuchtering ingesloten. Proces-verbaal is opgemaakt.

Brandstichting
ALMERE De brandweer heeft donderdagochtend vroeg een brand moeten blussen op een terrein aan Lijsterweg. Daar bleek een stapel bouwmaterialen en autobanden in brand te zijn gestoken. Niemand raakte gewond.

Automobiliste overvallen
ZEEWOLDE Woensdagavond heeft een 29-jarige automobiliste uit Zeewolde aangifte gedaan van een overval. Ze werd eerder die avond op de Spiekweg klemgereden door drie nog onbekende mannen in een rode auto. Ze dwongen haar haar geld af te geven en gingen er weer vandoor. De vrouw en haar kind kwamen met de schrik vrij.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Flevoland District Zuid '
Lees ook