Politiebericht Flevoland: gehele regio 29-08-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Ongevallen
ALMERE Dinsdagavond kreeg de politie een melding van een ongeval op het Farflerpad. Twee tegenliggers een 17-jarige bromfietser uit Almere (uit de richting van t Oor) en een 29-jarige fietser uit Almere (uit de richting van de Steiger) botsten tegen elkaar. Daarbij liepen ze beiden verwondingen aan hun gezicht op. Ze zijn per GGD-ambulance naar het Flevoziekenhuis te Almere overgebracht. De voertuigen zijn overgebracht naar het politiebureau.

ALMERE Een 60-jarige fietser raakte dinsdagmiddag zwaar gewond bij een aanrijding met de auto van een 57-jarige bestuurder uit Almere. De traumaheli verleende eerste hulp. Het slachtoffer is per GGD-ambulance overgebracht naar het UMC te Utrecht. Volgens een getuigenverklaring kwam de fietser vanaf de dijk en wilde hij vermoedelijk de weg oversteken. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de aanrijding. Door het ongeval is de Gooimeerdijk voor beide richtingen van het verkeer afgesloten geweest.

ALMERE Een 41-jarige fietser uit Almere raakte dinsdagmiddag op de Pianoweg gewond (hoofdletsel) na een aanrijding met de auto van een 29-jarige bestuurder uit Almere. De automobilist reed op de Pianoweg in de richting van de Louis Armstrongweg. De fietser reed op het fietspad. Toen zij de weg overstak, kwamen zij en de auto in botsing en kwam ze ten val. Zij is per GGD-ambulance naar het Flevoziekenhuis overgebracht.

Watercontrole
VELUWEMEER De politie hield van vrijdagochtend tot en met zondagavond een controle op het water. Daarbij waarschuwden de surveillerende agenten bestuurders van jetskis voor het gevaar om tussen de zwemmers in het ondiepe te varen. Verder schreven zij 7 bekeuringen uit, onder andere 2 voor het varen zonder geldig vaarbewijs en 2 voor het overschrijden van de maximale toegestane snelheid.

Deel: ' Politiebericht Flevoland gehele regio '
Lees ook