Politiebericht Flevoland: Almere 24-09-2001
Vermissing Almeerder
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Politie zet onderzoek vermiste Almeerder op laag pitje ALMERE Na lang beraad heeft de politie besloten om het onderzoek naar de vermiste Almeerder op een laag pitje te zetten. De ruim 15 tips die dankzij de aandacht in de media zijn binnengekomen zijn nagetrokken maar heeft niets concreets opgeleverd. Ook een zoektocht in de buurt van de plaats waar zijn auto werd gevonden, waarbij een speurhond en een helikopter werden ingezet, leidde niet tot aanwijzingen.

Omdat er geen aanleiding is om te denken dat het hier gaat om een misdrijf zijn de opsporingsmethoden en de rol van de politie beperkt. Hij blijft echter gesignaleerd staan als vermist. Mochten er concrete aanwijzingen binnenkomen, dan intensiveert de politie het onderzoek.

De Almeerder wordt sinds zaterdag 15 september jl. vermist. Hij is toen volgens zijn familie in verwarde toestand met zijn auto van huis gegaan. Zaterdagmiddag heeft hij nog telefonisch contact gehad met familieleden, sindsdien is niets meer van de man vernomen. Maandagmorgen werd zijn auto met een lege tank aangetroffen aan de Botterweg.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Flevoland onderzoek vermissing beperkt '
Lees ook