Politiebericht Friesland: Friesland 8-08-2001
Politieberichten van 8/8 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Sneek: belediging
Woensdag omstreeks 05.15 uur werden op de Nauwe Noorderhorne twee mannen aangehouden ter zake belediging. De mannen, een 23-jarige inwoner van Scharnegoutum en een 17-jarige inwoner van Sneek, waren het niet eens met het optreden van de politie en staken de welbekende middelvinger tegen de agenten op. De verdachten werden ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na verhoor en het opmaken van een proces-verbaal de verdachten weer in vrijheid gesteld.

Franeker: inbraak slagerij
Afgelopen nacht werd ingebroken in een slagerij aan de Schilbanken. Via een openstaand raam, kwam men de slagerij binnen. Uit de kassa werd een paar honderd gulden aan wisselgeld meegenomen, alsmede enkele blikjes bier een een kilo suiker. De eigenaar, een 56-jarige inwoner van Franeker, heeft aangifte gedaan.

Joure: gestolen boot gevonden
De boot die afgelopen week werd gestolen vanaf het terrein van de Jouster Watersportvereniging werd vandaag zwaar beschadigd teruggevonden in Broek. De aangever heeft aangifte van vernieling gedaan. Zie ook de politieberichten van 7/8 (13.00 uur) t/m 8/8 (07.00 uur)

Haskerdijken: aanrijding met gewonde
Woensdag omstreeks 08.30 uur vond op de Rijksweg A32 een eenzijdig ongeval plaats. De bestuurster van een motor, een 30-jarige inwoonster van Leeuwarden, kwam door een schakelfout met haar motor in de berm terecht en bij de daarop volgende stuurcorrectie verloor zij de macht over het stuur en sloeg vervolgens over de kop. De bestuurster werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis in Heerenveen.

Bureau Communicatie: 058 - 880 8272

Deel: ' Politiebericht Friesland Friesland '
Lees ook