Politiebericht Friesland: Friesland 24-07-2001
Politieberichten van 24/7 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Wolvega: inbraak winkel
Dinsdag omstreeks 04.45 uur vond een snelkraak plaats bij een winkel aan de Markt. Een ruit in de toegangsdeur werd vernield. In de winkel werd een vitrinekast vernield. Uit deze kast werden 21 gsm`s, 3 digitale fotocamera`s en 11 videocamera`s weggenomen. Een medewerker van de winkel, een 25-jarige inwoner van Wolvega, heeft aangifte gedaan.

Sneek: inbraak auto`s
Afgelopen nacht werd ingebroken in een personenauto, die geparkeerd stond op de Master Keulenstrjitte. Het slot aan de bestuurderszijde werd geforceerd. Uit de auto werd een radio/cd-speler weggenomen. De eigenaresse, een 28-jarige inwoonster van Sneek, heeft aangifte gedaan.

Dezelfde nacht werd nog een auto opengebroken. Uit deze auto werden 15 cd`s en een radardetector weggenomen. De eigenaar, een 38-jarige inwoner van Sneek, heeft aangifte gedaan.

Grou: inbraak kantoor
Van maandag op dinsdag werd ingebroken in een kantoor aan de Biensma. Een raam werd opengebroken. Het gehele kantoorpand werd doorzocht. Er werd een klein geldbedrag weggenomen. Een medewerkster van het kantoor, een 34-jarige inwoonster van Grou, heeft aangifte gedaan.

Bureau Communicatie: 058 - 880 8272

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Friesland Friesland '
Lees ook