Politiebericht

Korps: Friesland, plaats: Leeuwarden 08-02-2000

Politieberichten van 8 februari 07.00 tot en met 13.00 uur/

Leeuwarden: handel verdovende middelen
Maandag omstreeks 16.10 uur werd op de Weaze een 26-jarige Leeuwarder aangehouden. Hij was bezig met dealen. Hij had juist heroïne verkocht aan een
38-jarige gebruiker uit Leeuwarden. Bij zijn aanhouding had de dealer nog twee bolletjes heroïne in zijn bezit. De heroïne, alsmede een klein geldbedrag en een GSM-telefoon, zijn inbeslaggenomen. De verdachte is na het opmaken van een proces verbaal weer heengezonden.

Leeuwarden: inbraak auto
Dinsdag tussen 00.15 en 09.00 uur werd ingebroken in een personenauto, die geparkeerd stond Achter de Hoven. Het rechterportier van de auto werd vernield. Uit de auto werd een radio/cd-speler weggenomen. De eigenaresse (21 jaar) uit Leeuwarden heeft hiervan aangifte gedaan.

Leeuwarden: winkeldiefstal
Dinsdag omstreeks 09.50 uur werd bij de Expo aan de Wirdumerdyk een 36-jarige vrouw uit Leeuwarden aangehouden voor winkeldiefstal. Zij had kleding gestolen voor een bedrag f 19.20. Bij haar fouillering had zij ook nog kleding en schoenen afkomstig van de V en D uit Leeuwarden in haar bezit.
Ook deze goederen bleken gestolen te zijn. De vrouw werd overgebracht naar het bureau en kreeg via Kort-OM een transactie aangeboden van f 1200.-

Deel: ' Politiebericht Friesland Leeuwarden '
Lees ook