Politiebericht Friesland: Leeuwarden 10-04-2000 Politieberichten van maandag 10 april (07.00 - 13.00 uur)

Leeuwarden: inbraak auto
Van zaterdag op zondag is ingebroken in een personenauto, die geparkeerd stond op de Boterhoek in Leeuwarden. Het portierslot werd opengebroken en uit de auto werd een radiocassetterecorder weggenomen. De eigenaar, een man van 27 jaar uit Dokkum, heeft aangifte gedaan.
Leeuwarden: busbrand
Maandag omstreeks 07.15 uur zag een patrouille dat onder een bus van Noordned vuur vandaan kwam. De chauffeur bracht de bus op de Prins Hendrikbrug tot stilstand, waarna de brand onder de bus met een brandblusser uit de politiewagen werd geblust. De standkachel van de bus, die inmiddels uit was gezet, stond in brand. Nadat het vuur gedoofd was, kon de chauffeur zijn rit vervolgen.
Leeuwarden: aanrijding met gewonden
Vanmorgen omstreeks 06.55 uur vond op de Marshallweg een aanrijding plaats tussen een overstekende fietser en een motorrijder. Beiden reden in dezelfde richting over de Marshallweg. De fietser, een man van 55 jaar uit Hurdegaryp, hoorde wel dat een motorrijder achter hem reed, maar desondanks stak hij zonder uit te kijken de weg over en kwam daarbij in botsing met de motorrijder, een man van 50 jaar uit Hurdegaryp. Beide mannen zijn overgebracht naar het MCL-Zuid.
Leeuwarden: inbraak café
Afgelopen nacht werd ingebroken in een café aan het Noordvliet. Een raam aan de voorzijde van het café werd vernield. In het café werd de gokkast opengebroken en het daarin aanwezige geld weggenomen. Ook is getracht de geldlade van de kassa open te breken, doch dit is niet gelukt. De eigenaar, een man van 53 jaar uit Leeuwarden, heeft aangifte gedaan

Bureau Voorlichting & PR, telefoon 058 - 880 8272

Deel: ' Politiebericht Friesland '
Lees ook