Politiebericht Friesland, plaats: Leeuwarden 27-03-2000 Politieberichten van vrijdag 23 maart (13.00 uur) tot en met 24 maart (11.00 uur)

Leeuwarden: kop-straat botsing met letsel
Vrijdag om 13.45 uur vond een kop-staart botsing plaats op de Valeriusstraat. Een 20-jarige man uit Burgum zag te laat dat bij nadering van het Europaplein het verkeer voor hem langzamer ging rijden. Hij botst daarop tegen een voor hem rijdende lesauto. Deze lesauto botst door de kracht van de aanrijding op een voor hem rijdende auto. De bestuurster van deze lesauto werd met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd.

Leeuwarden: inbreker overlopen
Bij een woning aan de Westerkade is vrijdagmorgen omstreeks 01.00 uur een inbreker overlopen. Toen de bewoner van een naastliggende woning, een 61-jarige man, bij zijn woonhuis arriveerde, zag hij dat de deur van een buurvrouw open stond. Juist op dat moment kwam een hem onbekende man naar buiten, die vervolgens verdween. De 80-jarige bewoonster van de woning was niet thuis. Uit de woning werd een TV weggenomen. De politie heeft een signalement van de dader.
Leeuwarden: fietser door bus aangereden
Een 53-jarige fietser uit Zwaagwesteinde is vrijdag om 16.10 gewond geraakt bij een aanrijding met een bus. De man reed het terrein van een kantorencomplex aan de Zuidersingel af, toen hij werd geraakt door een afslaande bus. De man werd per ambulance met vermoedelijk gebroken ribben en een gebroken sleutelbeen naar MCL-Zuid vervoerd.
Bureau Voorlichting & PR, telefoon 058 - 880 8272

Deel: ' Politiebericht Friesland '
Lees ook