Politiebericht Friesland: Friesland 31-08-2001
Politieberichten van 31/8 (07.00 tot 13.00 uur)

Burgum: bromfietser rijdt door na aanrijding
Drie meisjes hebben donderdag om 16.10 uur lichte verwondingen opgelopen bij een aanrijding met zijn bromfietser, die na het ongeval door is gereden. De meisjes, alledrie 16 jaar en woonachtig in Burgum, reden naast elkaar over het oostelijke fietspad langs de Hwk R.H.V. Kattendijkweg, toen ze een bromfietser van achter met vrij hoge snelheid hoorden naderen. Het meest links rijdende meisje wilde daarop achter de andere twee gaan fietsen, maar terwijl ze daar nog mee bezig was werd ze door de passerende bromfietser geraakt. Door de klap kwam ze terecht tegen de andere fietsster, die op haar beurt ook weer tegen de naast haar rijdende fietsster viel. Alledrie de meisjes kwamen ten val en liepen daarbij schaafwonden en de nodige blauwe plekken op. De bromfietser reed zonder door vaart te verminderen door.

Burgum: inbraak kantoor

In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in een kantoorpand aan de Kupersstrjitte. Via een geforceerd raam wits men het pand binnen te komen, waarna een hoeveelheid geld werd weggenomen. Een 42-jarige inwoonster van Burgum deed aangifte.

Leeuwarden: inbraak auto

In een aan de Sixmastraat geparkeerd staande auto werd donderdag tussen 14.00 en 15.30 uur ingebroken. Nadat een portier was geforceerd, werd de radio/cd-speler en een aantal cd`s weggenomen. De 30-jarige eigenaar uit Hallum deed aangifte.
Bureau Communicatie: 058 8808272

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Friesland '
Lees ook