Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Gemert/Laarbeek 09/03/99

Persberichten 3 september 1999/

Politieberichten

GEMERT:
In de nacht van woensdag 01 op donderdag 02 september werd ingebroken in een winkelpand aan de Elisabethplaats in Gemert. Het slot van de toegangsdeur werd geforceerd, waarna uit de winkel een televisie-toestel werd ontvreemd.

GEMERT:
Op donderdag 02 september werd tussen 14.30 en 23.15 uur ingebroken in een woning aan het Heijtsveld in Gemert. De dader(s) is /zijn binnengekomen via een raam aan de achterzijde van de woning. Uit de woning werden een KTV en videorecorder ontvreemd.

GEMERT:
Op donderdag 02 september werd tussen 10.45 en 15.20 uur ingebroken in een aan het St. Wilbertsplein in Bakel geparkeerde personenauto. Het slot van een der portieren werd geforceerd en uit de auto verdween een rugzak en een autoradiocassetterecorder.

AARLE-RIXTEL:
Op donderdag 02 september, omstreeks 18.00 uur, vond een aanrijding plaats op de Mariastraat in Aarle-Rixtel.
Een inwoonster van Beek&Donk werd met haar personenauto van achteren aangereden door een andere personenauto. De politie is op zoek naar de veroorzaken, die direct na de botsing is weggereden zonder zijn of haar identiteit achter te laten. De doorgereden auto moet schade hebben aan de voorzijde. Telefoon politie Gemert-Laarbeek: 0492-391200.

AARLE-RIXTEL:
In de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 september werd ingebroken in een berging achter een woning aan de Helmondseweg in Aarle-Rixtel. Het slot van de toegangsdeur werd geforceerd en er werd een gedeelte van een computerconfiguratie ontvreemd.

GEMERT:
Sedert enkele dagen is de Hazeldonklaan in Gemert middels borden aangeduid als eenrichtingsweg. Het is verboden vanaf de Beekseweg de Hazeldonklaan in te rijden. Het is alleen toegestaan de Hazeldonk vanaf de Wijnboomlaan in te rijden.

Op vrijdag 3 september omstreeks 11.30 uur vond een aanrijding plaats op de Hazeldonklaan in Gemert.
Twee autobestuurders reden vanaf de Beekseweg de Hazeldonk- laan. Toen de voorste auto, bestuurd door een 51-jarige inwoner van Bakel, de bebording verboden in te rijden zag, stopte hij en reed achteruit. Hij had niet in de gaten, dat inmiddels een 67-jarige inwoner van Beek&Donk achter hem was gestopt. Een botsing was het resultaat. Het bleef bij materiele schade.

Deel: ' Politiebericht Gemert/Laarbeek '
Lees ook