Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 04/16/99

Persberichten District Groningen/Haren/
Vrijdag 16 april 1999

Vervelende klant
Een 36-jarige man uit Groningen is gisterochtend in een supermarkt aan de Brugstraat aangehouden, omdat hij zonder enige aanleiding een 26-jarige vrouw uit Groningen had geslagen. De man liep bij de kassa met zijn winkelmandje te zwaaien. Toen het slachtoffer naar hem keek maakte hij een opmerking en duwde de vrouw omver. Nadat zij overeind was gekomen en hem vertelde dat zij niet gediend was van zijn gedrag, greep de man haar bij de polsen. De politie hield de man vervolgens aan en nam hem mee naar het bureau. Hij werd weggestuurd met een dagvaarding.

Ongeval op de Noordzeeweg
Een 71-jarige man uit Hengelo is gistermiddag gewond geraakt, nadat hij met zijn auto op een auto van een 31-jarige man uit Groningen botste. Het slachtoffer reed over de Noordzeeweg vanuit Groningen en merkte dat hij verkeerd reed. Toen hij wilde keren ging hij naar de vluchtstrook om vervolgens direct linksom te draaien. Achter hem reed een auto, die hij niet had gezien, waardoor hij deze bij het keren aanreed. Het slachtoffer is ter observatie opgenomen in een ziekenhuis in Groningen. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.

Ongeval fietser-snorfietsster
Een 18-jarige vrouw uit Groningen is gisteravond gewond geraakt na een aanrijding met een 52-jarige fietser. De fietser reed over het fietspad naast de Friesestraatweg en sloeg na de fietstunnel rechtsaf het verkeerde fietspad op.Daarbij botste hij frontaal met de snorfietsster, die ten val kwam en met een gebroken middenhandsbeentje en een hersenschudding naar het ziekenhuis werd overgebracht. Ze mocht later op de avond het ziekenhuis verlaten.

Auto-inbreker gepakt
Een 32-jarige man uit Groningen is gisteravond aangehouden, omdat hij had ingebroken in een auto. De politie zag de man in een auto inbreken op de Radesingel. Toen de man de politie zag ging hij er op een fiets als een speer vandoor. Agenten konden de man in de Kerklaan te pakken krijgen. De verdachte is ingesloten.

Informatie via bureau voorlichting, tel. 050-599 5010

Deel: ' Politiebericht Groningen / Haren '
Lees ook