Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 20-03-99

Persberichten District Groningen/Haren/
Zaterdag 20 maart 1999

Man met glas gestoken
Een 22-jarige man uit Drachten is vannacht omstreeks 03.30 uur door een 18-jarige man uit Groningen met een long-drink glas in het gezicht gestoken. Het slachtoffer is overgebracht naar het AZG voor 13 hechtingen. De twee mannen kregen onenigheid in de wc van een dansgelegenheid in de Poelestraat. Daarbij werd het slachtoffer gestoken. Na de vechtpartij wist de verdachte te ontkomen. Tegen 06.00 uur wilde de verdachte echter aan het bureau van de Rademarkt aangifte doen van mishandeling. Hij werd desalniettemin direct aangehouden en ingesloten.

Snelheidscontrole
Op de Diamantlaan heeft de politie gistermiddag tussen 14.00 en 16.00 uur 1620 voertuigen gecontroleerd op snelheid. Er werden in totaal 90 overtredingen geconstateerd, waarvan de betrokkenen eerdaags bericht krijgen. De snelste reed
80 km/u terwijl 50 km/u is toegestaan.

Dronken bromfietser
Een 27-jarige bromfietser uit Groningen is vannacht op de Ulgersmaweg aangehouden, omdat hij onder invloed van alcohol reed. Een ademtest aan het bureau gaf een alcoholpromillage aan van 1. Hij is met een boete van fl. 585,-- heengezonden.

Stapper steelt dartbord
Een 20-jarige man uit Almelo is vannacht door de politie aangehouden voor een cafe aan de Grote Markt. De man was samen met een vriend aan het stappen en begon met een dartspelletje in een cafe aan de Turfsingel. Na het spel nam hij een dartbord onder zijn jas mee het uitgaansleven in. De politie kon de man later in de nacht aanhouden. Hij is na verhoor heengezonden.

Lastige cafebezoeker
De politie heeft vannacht in een cafe aan de Oosterweg een lastige klant aangehouden die met een brandblusser een klant te lijf wilde gaan. De onder invloed verkerende man kon uiteindelijk door vier cafebezoekers onder bedwang worden gehouden. De man is door de politie ingesloten voor nader verhoor.

Nadere informatie via bureau Voorlichting, telefoonnummer 050 599 5010

Deel: ' Politiebericht Groningen '
Lees ook