Korps: Groningen, plaats: Diverse 13-07-2001
Politiebericht Groningen
vrijdagmiddag 13 juli 2001

Dagelijkse berichten

Kloosterburen: overval op postagentschap
Vrijdagmiddag even voor half vier werd een postagentschap aan de Hoofdstraat in Kloosterburen overvallen. Een man kwam het agentschap binnen en eiste geld. Hij ging er met enkele honderden guldens vandoor. Op een gereedstaande motor vluchtte de man dorp uit in de richting van Winsum. Een zoektocht met meerdere politie autos leverde nog geen dader op. Een buurtonderzoek wordt ingesteld.

Musselkanaal: inbraak bij houtbedrijf
Afgelopen nacht is er ingebroken bij een bedrijf voor houtproducten aan de Schoolstraat. De daders zijn het terrein opgekomen door een hek te vernielen en een deur te forceren. In het pand werd een kast opengebroken en veel gereedschap weggenomen, waaronder een zaagtafel. Uit het kantoor zijn twee computers en een fax ontvreemd.

Stadskanaal: inbraak in winkel
Uit een vitrine van een warenhuis aan de Oude Markt zijn donderdagavond zes fotocameras weggenomen. Vermoedelijk hebben de daders tijdens de koopavond kans gezien de vitrine op te breken. De totale schade is een paar duizend gulden.

Groningen: eenzijdig botsing
Op het Lopende Diep kwam vrijdagochtend in de vroege ochtenduren een 42-jarige vrouw uit Groningen in botsing met een stilstaande vrachtauto. De vrouw heeft mogelijk de geparkeerd staande auto niet gezien. Zij moest met ernstig hoofdletsel naar een ziekenhuis.

Inlichtingen afdeling Communicatie tel. 0900-8844 (30ct per minuut)

Deel: ' Politiebericht Groningen '
Lees ook