Korps: Groningen, plaats: diverse 28-09-2001
Politiebericht Groningen
vrijdagmiddag 28 september 2001

Dagelijkse berichten

Bedum: twee mannen vallen van steiger
Twee mannen vielen vrijdagochtend tijdens kluswerkzaamheden aan een schoorsteen van een woning aan de Emmalaan in Bedum van de steiger af en werden naar het ziekenhuis gebracht. De 60-jarige bewoner was met een 44-jarige man uit Bedum de schoorsteen aan het voegen en om bij het hoogste punt te komen was op de steiger een trap geplaatst. De steiger raakte in onbalans en klapte achterover. De beide mannen vielen van zon acht meter naar beneden en liepen in ieder geval botbreuken op. Het Mobiel Medisch Team kwam ook ter plaatse voor behandeling van de mannen. Zij werden naar het ziekenhuis in Groningen gebracht.

Delfzijl: aanrijding tussen twee autos
Bij de Zeesluizen in Delfzijl vond vrijdagochtend een aanrijding plaats tussen een 20-jarige automobilist uit Appingedam en een 35-jarige automobilist uit Delfzijl. Een 27-jarige passagiere van de man uit Delfzijl werd met nekklachten naar het ziekenhuis in Delfzijl gebracht. De beide autos werden afgesleept.

Groningen: inbraak in bedrijf
Bij een autobedrijf aan de Rouaanstraat werd afgelopen nacht ingebroken. De daders kwamen binnen door een garagedeur te openen. Uit het bedrijf werd een kluis met geld en autopapieren weggenomen. Ook is er gereedschap ontvreemd.

Groningen: lastige dronkaard
Een 32-jarige man uit Groningen viel vanochtend op de Maagdenbrug voortdurend enkele agenten lastig. De agenten waren bezig met het opnemen van een aanrijding, waarbij een 27-jarige stadjer gewond was geraakt. De verdachte weigerde zich te verwijderen, waardoor agenten hun werk onvoldoende konden doen. Toen het slachtoffer was weggebracht naar het ziekenhuis kon de verdachte worden aangehouden. Hij werd ter ontnuchtering ingesloten.

Inlichtingen afdeling Communicatie tel. 0900-8844 (30ct pmin)

Deel: ' Politiebericht Groningen '
Lees ook