Korps: Groningen, plaats: Diverse 19-09-2001
Politiebericht Groningen
Woensdag 19 september 2001

Groningen: inbreker aangehouden
De politie heeft woensdag in de vroege morgen op de Petrus Campersingel een 22-jarige Stadjer aangehouden die kort daarvoor had ingebroken op het ziekenhuisterrein van het AZG. De bewakingsdienst had melding gemaakt van de inbraak, waarna de politieagenten post vatten in de buurt van het gebouw aar werd ingebroken. Korte tijd later kwam de verdachte uit het gebouw en kon na een korte achtervolging worden aangehouden. Hij voor nader onderzoek ingesloten.

Groningen: man ramt deur milieudienst
Een 47-jarige inwoner van Groningen is woensdagmiddag aangehouden, nadat hij had geprobeerd een roldeur van de milieudienst aan de Antillenstraat in de stad, met zijn busje open te rammen. Dit lukte niet, waardoor de schade beperkt bleef tot een deuk. De man had volgens zeggen nog spullen binnen liggen. Toen hij bij de dienst arriveerde was de zaak gesloten. Vermoedelijk heeft hij de deur op deze wijze willen openen, hetgeen niet is gelukt. De man is na verhoor weer op vrije voeten gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Groningen: tippelaarster bekeurd in binnenstad
Een 34-jarige inwoonster van Groningen is woensdagavond bekeurd op de Noorderhaven in de stad omdat ze tippelde waar dit niet is toegestaan. Ze kon na verhoor het politiebureau weer verlaten.

Kantens: autobrand voorkomen
Een 46-jarige inwoner van Kantens heeft woensdagavond mogelijk een autobrand voorkomen door de motorkap van zijn personenauto dicht te houden. Toen hij met zijn auto thuis kwam constateerde hij dat er rook van onder de motorkap vandaan kwam. Hij liet de motorkap vastzitten, waardoor de rook niet kon ontsnappen en er geen zuurstop bij kon komen. De brandweer constateerde dat er geen vuur was onder de motorkap, maar slechts smeulende bedrading.

Sint Annen: snelheidscontrole
Bij een snelheidscontrole op de Eemshavenweg. ter hoogte van Sint Annen zijn woensdagavond 402 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden er 32 te hard. De hoogst genoteerde reed 144 km/u waar maximaal 100 was toegestaan.

Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 0900-8844 (30 c/m)

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Groningen '
Lees ook