Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond/Eindhoven 08/17/99

Persberichten 17 augustus 1999/

Politieberichten

Mierlo: Meisje aangerand
Op maandagavond is in een bos gelegen aan de Geldropseweg te Mierlo een 14-jarig meisje uit Mierlo aangerand. Toen zij die avond omstreeks 21.30 uur in de richting van Geldrop fietste werd zij ter hoogte van de ingang van de aldaar gelegen begraafplaats door een onbekende man tot stoppen gedwongen, waarna zij door deze man werd aangerand. De politie heeft ter plaatse een uitgebreid onderzoek verricht. Wat er die avond exact heeft plaatsgevonden wordt door de politie nader onderzocht.

Eindhoven: Illegaal stoken
Op dinsdagmiddag omstreeks 15.15 uur is op de Kanaaldijk Noord een 45- jarige man uit Eindhoven betrapt bij het verbranden van oude schoenen. Bij controle bleek hij daartoe geen vergunning te hebben. De man kreeg een boete van fl. 480,-

Eindhoven: Doorrijden na aanrijding
Dinsdagavond omstreeks 18.55 uur raakte op het Stationsplein een 61- jarige voetgangster uit Keulen ernstig gewond bij een botsing met een bromfietser. Zij stak daar het fietspad over richting Dommelstraat. Een bromfietser, komende vanuit de richting Dommelstraat, reed met hoge snelheid het fietspad op en raakte daarbij de 61- jarige vrouw. Beiden kwamen ten val. De bromfietser stapte snel op zijn bromfiets en reed weg richting Vestdijk zonder zijn identiteit bekend te maken. De vrouw bekwam hersenletsel en moest opgenomen worden in het Diaconessenhuis. De politie verzoekt eventuele getuigen van de aanrijding zich te melden bij de politie afdeling Eindhoven Centrum, tel. 040 - 2330400.

Eindhoven: Mishandeling
Op dinsdagavond omstreeks 19.35 uur is op de Brahmslaan een 38- jarige man uit Eindhoven aangehouden. Even daarvoor had hij op de Offenbachlaan een 74- jarige man uit Eindhoven in zijn gezicht geslagen. De 74- jarige man maakte daar een opmerking naar de 38- jarige man, die zijn hond uitliet. Deze nam dat niet en sloeg pardoes de 74- jarige man. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn linkeroog. Door de klap viel zijn bril kapot. De man moest voor behandeling van zijn wond naar de dokter. Tegen de 38- jarige man is proces-verbaal opgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Helmond/Eindhoven '
Lees ook