Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond/Eindhoven 08/20/99

Persberichten 20 augustus 1999/

Politieberichten

Helmond: Snelheidscontrole
Op donderdagmiddag tussen 16.00 uur en 17.30 uur is er op de Geldropseweg een snelheidscontrole gehouden. Van de 898 gecontroleerde voertuigen reden er 3 harder dan de toegestane snelheid van 80 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 94 km/u.

Helmond: Beroving handtas
Een 80- jarige vrouw uit Helmond is donderdagavond omstreeks 23.10 uur op de Wolfstraat van haar handtas beroofd. Met haar loopwagentje aan de hand liep zij naar haar woning aan de Wolfstraat. Gekomen ter hoogte van haar woning werd zij ingehaald door twee fietsers. Een van die fietsers reed met een fiets aan de hand door. De man die was afgestapt sprak de vrouw aan. Hij vroeg haar handtas. De vrouw weigerde deze af te geven, waarop de man met kracht de handtas van haar arm trok. De vrouw viel daarop in de heg van de woning. De mannen fietsten snel weg richting Willem Prinzenstraat.

Eindhoven: Snelheidscontroles
Vrijdag tussen 7.45 uur en 12.30 uur is er op de Boschdijk, Huizingalaan, Aalsterweg en Karel de Grotelaan, snelheidscontrole gehouden. Van de 2428 gecontroleerde voertuigen reden er 359 harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 91 km/u.

Eindhoven: Autogordelcontrole
Vrijdag tussen 7.30 uur en 14.00 uur is er op de Oirschotsedijk, Luchthavenweg en Prof. Holstlaan, autogordelcontrole gehouden. Van de 354 gecontroleerde automobilisten waren er 26 die geen autogordel droegen. Zij kregen een proces-verbaal. Een bestuurder trachtte op de Luchthavenweg aan de controle te ontkomen. Hij kwam uit de richting van het vliegveld. Negeerde het stopteken, draaide om en reed terug richting vliegveld. Gekomen op de kruising met de Anth. Fokkerweg reed hij door het rode verkeerslicht. Op de Anth. Fokkerweg kon de bestuurder staande worden gehouden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt voor het negeren van het stopteken en het rijden door rood verkeerslicht.

Deel: ' Politiebericht Helmond/Eindhoven '




Lees ook