Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond 08/03/99

Persbericht van 3 augustus 1999/

Helmond: Inbraak in een woning
Tussen maandag 11.45 uur en 18.10 uur, is er ingebroken in een woning aan de Stationsstraat. Men is binnengekomen door verbreking van de voordeur. De hele woning is doorzocht. Voor zover nu bekend is er niets uit de woning weggenomen.

Eindhoven: Autodieven aangehouden
Een 38-jarige Eindhovenaar en een 38-jarige inwoner van Bladel zijn dinsdagmorgen om 05.30 uur, op de 1e Lieven de Keylaan aangehouden. Een getuige had gezien dat beide mannen zich verdacht op hielden bij een geparkeerd staande auto. Bij controle bleken er aan genoemde auto braaksporen te zitten. Onderzoek in de omgeving leverde een schroevendraaier en een kniptang op. De verdachten zijn overgebracht naar het bureau en inverzekering gesteld.

Eindhoven: Gewonde na aanrijding
Dinsdagnacht omstreeks 02.15 uur, is een 39-jarige Eindhovenaar bij een aanrijding op de Urkhovenseweg, gewond geraakt. De man was op weg naar huis toen hij plotseling, door een nog onbekende automobilist, van achter werd aangereden. Het slachtoffer kwam hierdoor te vallen waarbij hij verwondingen aan zijn gezicht en zijn linkerscheenbeen opliep. Zijn fiets raakte bij de aanrijding geheel vernield. De automobilist reed zonder te stoppen, met gedoofde lichten verder. Het slachtoffer heeft zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen moeten laten behandelen.

Deel: ' Politiebericht Helmond '
Lees ook