Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond 08/30/99

Persbericht van 30 augustus 1999/

Helmond: Diefstal uit een woning
Zondagmiddag tussen 17.05 uur en 17.18 uur, is vanuit een woning aan de Vinkelaan een telefoon en een videorecorder weggenomen. De diefstal vond plaats toen de bewoonster even naar boven was gelopen. Zij liet hierbij de deur van de serre openstaan.

Helmond: Aanhouding na diefstal uit winkel
Zondagavond om 19.15 uur, is op de Kasteel Traverse een 37-jarige inwoner van Helmond aangehouden. De verdachte had kort daarvoor uit een winkel aan het Stationsplein goederen weggenomen. Doordat een personeelslid een juist signalement van de dader kon geven kon hij kort nadien worden aangehouden. De man is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Bedreiging
Een 47-jarige vrachtwagenchauffeur is maandagmiddag omstreeks 14.30 uur, op De Kegelbaan, bedreigd met een mes. De man was bezig met het lossen van zijn vrachtwagen. Toen hij terug kwam bij zijn auto zag hij een man aan de achterzijde van zijn vrachtauto bij de laadklep rommelen. De chauffeur vroeg wat hij daar deed. De verdachte, leeftijd ongeveer 17 a 18 jaar, - 1.75 cm lang, kort golvend blond haar, gekleed in een spijkerbroek en een bruin leren jack, begon direct te schelden en om zich heen te slaan. Kort hierop bedreigde hij de chauffeur met een mes. Toen er meer mensen aan kwamen draaide de verdachte zich plotseling om en rende weg. De politie stelt een onderzoek in.

Deel: ' Politiebericht Helmond '
Lees ook