Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond
Persberichten 10 maart 1999/

Berichten uit Helmond
Helmond: Luchtdrukpistool ingenomen
Dinsdagmiddag 9 maart omstreeks 16.30 uur, heeft de politie een luchtdrukpistool met de bijbehorende kogeltjes inbeslaggenomen. Het pistool en de kogeltjes behoorden toe aan twee jongens, 15 en 13 jaar oud, uit Helmond. De jongens werden aangetroffen op de Eva Monixweg. Het pistool is inbeslaggenomen. De jongens worden doorverwezen naar het Halt-bureau.

Helmond: Gestolen auto in kanaal
Dinsdag 9 maart omstreeks 19.50 uur, is er in het water van de Zuid-Willemsvaart tussen sluis 8 en 9, een gestolen auto aangetroffen. De auto is ontdekt nadat een schipper er met zijn boot overheen was gevaren. De auto, een grijze Opel Kadett, was op 3 maart in Eindhoven gestolen.

Helmond: Volière leeggehaald
Tussen dinsdagmiddag 17.15 uur en woensdagmorgen 06.30 uur, heeft men een volière achter een woning aan de Schovenhorstweide leeggehaald. Men is via de achtertuin van de buren bij de volière gekomen en heeft het slot van de deur verbroken. Uit de volière zijn 20 kanaries weggeno men. Tien zogenaamde gladkop kanaries en 10 kuifkanaries.

Helmond: Inbraak in garagebox
Vanmorgen 10 maart omstreeks 08.30 uur ontdekte de huurder van een garagebox aan de Berlaerstraat, dat er in de box was ingebroken. Weggenomen werden diverse trays met levensmiddelen.

Deel: ' Politiebericht Helmond '
Lees ook