Politie Hollands Midden
Bureau Communicatie
Postbus 4240
2350 CE Leiderdorp
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 5 juni 2002
·

Automobilist rijdt bij verlaten rotonde fietser aan Alphen aan den Rijn
Een automobilist uit Alphen aan den Rijn verleende op dinsdag 4 juni rond 09.10 uur bij het verlaten van de rotonde aan de Laan der Continenten geen voorrang aan een 42-jarige fietsende vrouw uit Alphen aan den Rijn. Een aanrijding volgde. De Alphense is met nek- en rugklachten overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Automobilist rijdt bij afslaan bromfietser aan Hazerswoude-Rijndijk
Een 75-jarige automobilist uit Zoetermeer verleende op dinsdag 4 juni rond 09.20 uur bij het afslaan op de Rijndijk geen voorrang aan een over het fietspad rijdende 16-jarige bromfietser uit Kouderkerk aan den Rijn. Een aanrijding volgde. De bromfietser is met onbekend letsel overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Automobilist rijdt bij afslaan bromfietser aan Waddinxveen
Een 52-jarige automobilist uit Eck en Wiel verleende op dinsdag 4 juni rond 10.30 uur bij het afslaan op de Henegouwerweg geen voorrang aan een over het fietspad rijdende 17-jarige bromfietser uit Bloemendaal. Een aanrijding volgde. De bromfietser is met letsel aan gezicht en been overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Inbraak in woning Waddinxveen
Op dinsdag 4 juni werd er ingebroken in een woning aan de Peuleyen. Een deur werd opengebroken. Uit de woning zijn sieraden gestolen.

Inbraak in woningen Bergambacht
In de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 juni werd er ingebroken in een twee woningen aan de Tussenlanen en één aan de Kadijkselaan. In alle gevallen werd een deur opengebroken. In ieder geval wordt een damestas en een mobiele telefoon uit één van de woningen vermist.

Brand in woning Lekkerkerk
Door nog onbekende oorzaak brak op dinsdag 4 juni rond 15.00 uur brand uit in een woning aan de Opperduit. De bewoners waren op het moment van het uitbreken van de brand afwezig. De brandweer bestreed de brand. De woning liep flinke brandschade op.

Inbraak in woningen Gouda
Op klaarlichte dag van dinsdag 4 juni werd er ingebroken in een woning aan de mr. D.J. van Heusdestraat, de Koekoekstraat, de Sweelinckstraat en de Bernadottelaan. Man kwam binnen na het openbreken van deuren, het inslaan van een ruit en het toepassen van de zogeheten 'hengelmethode'. Uit de woningen is geld, een zaag, een videorecorder, een computer en een 2 laptop's gestolen.

Inbraak in woning Stolwijk
Op dinsdag 5 juni rond 03.30 uur werd een inbreker in een woning aan de Goenhove betrapt door van het gestommel wakker geworden bewoners. Het bleek dat de inbreker de woning was binnengekomen na gaatjes te hebben geboord in een raamsponning om zo bij het sluitboompje te komen en het raam te openen. De inbreker ging er na ontdekking snel vandoor. Vooralsnog wordt niets uit de woning vermist.

Deel: ' Politiebericht Hollands Midden 05-06-2002 '
Lees ook