Woninginbraak Noordwijk
In een woning aan de Javaweg is in de nacht van vrijdag 5 juli ingebroken. De inbreker(s) kwam(en) binnen door een schuifdeur open te breken. Er werden onder andere mobiele telefoons, een geldbedrag, CD's en een handtas weggenomen.

Bedrijfsinbraak Leiden
In een bedrijf aan de Herensingel is tussen donderdag 4 juli 18.30 uur en vrijdag 5 juli 07.45 uur ingebroken. Men heeft de voordeur geforceerd om binnen te komen. In het pand werden vervolgens enkele ruimten doorzocht. Het is nog niet bekend of er iets is weggenomen.

Snelheidscontrole Zevenhuizen
De politie heeft op donderdagmiddag, 4 juli, een snelheidscontrole gehouden op het Noordeinde. Er werd van 13.50 tot 16.00 uur gecontroleerd. Van de 496 passanten waren er 130 die te hard reden. De hoogstgemeten snelheid is 112 km/u.

Bedrijfsinbraak Nieuwerkerk a/d Ijssel
In een bedrijf aan de Dorrestein werd in de avond van donderdag 4 juli en de nacht van vrijdag 5 juli ingebroken. Men kwam het pand binnen door een ruit van de zaak in te gooien. Er werd onder andere een geldbedrag weggenomen.

Auto in de sloot Schoonhoven
Een 20-jarige automobilist en zijn 18-jarige passagier, beiden uit Lopik, zijn op vrijdag 5 juli met hun voertuig te water geraakt. De 20-jarige bestuurder reed over de Lopikerweg komende uit de richting van Schoonhoven. Het voertuig kwam met het rechtervoorwiel in de berm waardoor de bestuurder het voertuig niet meer onder controle had. De bestuurder reed vervolgens in de naastgelegen sloot waar hij tot stilstand kwam. Beide inzittenden wisten ongedeerd uit het voertuig en uit het water te komen.


Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 5 juli 2002

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Hollands Midden 05-07-2002 '
Lees ook