Politie Hollands Midden
Datum: 14 maart 2003

(


Brand Katwijk

In de nacht van donderdag 13 op vrijdag 14 maart is een bedrijfspand aan de Rahusenstraat uitgebrand. De brand werd rond 01.00 uur ontdekt. Het bedrijfspand was een opslagplaats voor rommelmarktspullen. Er was veel rookontwikkeling. Rond 02.45 uur was de brand geblust. Er is waarschijnlijk sprake van brandstichting.


Insluipers aangehouden Leiden

Aan het begin van de donderdagmiddag, 13 maart, heeft de politie in de Kraaierstraat twee mannen aangehouden van 24 en 28 jaar. Even tevoren kregen agenten de melding dat er twee jonge mannen waren binnegeslopen bij een woonboot aan het Utrechtse Veer. Daar zou het tweetal een fiets hebben weggenomen. Agenten vonden met een getuige die achterin de politieauto meereed in de Kraaierstraat de twee mannen terug. Zij hadden geen fiets bij zich, maar zijn wel aangehouden. De 24-jarige man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. De 28-jarige man is Leidenaar. Allebei krijgen ze behalve het proces-verbaal voor insluiping ook een boete voor het in eerste instantie opgeven van valse namen.
Politie houdt verdachte van diefstal aan Reeuwijk

De politie heeft in de nacht van donderdag 13 op vrijdag 14 maart een 17-jarige Reeuwijker aangehouden op verdenking van twee kratten met lege flessen. De snorfiets van de Reeuwijker stond rond 03.00 uur geparkeerd op de Dorpsweg en viel een passerende motoragent op. Deze nam poolshoogte en zag vervolgens de verdachte uit de richting van een supermarkt aan komen lopen met twee kratten. Hierop is de verdachte aangehouden.

Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --

Deel: ' Politiebericht Hollands Midden 14-03-2003 '
Lees ook