Politie Hollands Midden
Bureau Communicatie
Postbus 4240
2350 CE Leiderdorp
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 14 juni 2002
·

Verkeersongeval Noordwijk
Op vrijdag 14 juni even na 11.30 uur raakten een 30-jarige vrachtwagenchauffeur uit Hauwert en een 37-jarige automobilist uit Apeldoorn betrokken. De vrachtwagenchauffeur reed over de Van de Mortelstraat komende uit de richting van de Van Panhuysstraat. Op de kruising wilde hij linksaf de Sartoriusstraat inrijden. Hij liet hierbij de tegemoetkomende automobilist niet voorgaan. Een aanrijding was het gevolg. De automobilist en een 65-jarige inzittende van dit voertuig werden met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC.

Motor onderuit Driebruggen
Een 35-jarige motorrijder uit Driebruggen en zijn even oude bijrijdster zijn op vrijdag 14 juni omstreeks 10.50 uur met de motor ten val gekomen. De bestuurder reed over het Laageind in de richting van Nieuwerbrug. Na de bocht, onder de Rijksweg A12, raakte de bestuurder de controle over het voertuig kwijt waardoor de motor in de linkerberm terechtkwam. De bestuurder stuurde de berm uit maar raakte opnieuw de controle over het voertuig kwijt. De bestuurder ging met zijn motorfiets onderuit, waarna deze doorschoof en te water raakte in een naast de weg gelegen sloot. Beide opzittenden zijn in de slib van de motorfiets van de motor gevallen. De bijrijdster werd met nekklachten overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis.

Beroofd van telefoon Gouda
Een 18-jarige man uit Gouda heeft aangifte gedaan van beroving van zijn mobiele telefoon. De Gouwenaar fietste op donderdag 13 juni om 12.00 uur over de Walmolenerf. Ter hoogte van de Torenmolenerf stapte de fietser af. Terwijl de fietser in een telefoongesprek was kwam er een jongen voorbij die aan de headset en telefoon begon te trekken. De jongen ging ervandoor met de telefoon van de Gouwenaar.Deel: ' Politiebericht Hollands Midden 14-06-2002 '
Lees ook