Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 15 mei 2002


Verkeersongeval Voorhout
Bij een verkeersongeval op dinsdag 14 mei omstreeks 17.30 uur raakten een 43-jarige vrachtwagenchauffeur uit Sassenheim en een 59-jarige bromfietser uit Amsterdam betrokken. De vrachtwagenchauffeur reed op de Prinsenlaan achteruit met zijn voertuig en zag daarbij de bromfietser die achter de wagen stond vermoedelijk over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De bromfietser werd met pijn in de borst overgebracht naar het LUMC.

Snelkraak Hillegom
Bij een elektrozaak in de Hoofdstraat is woensdagnacht 115 mei rond 04.15 een snelkraak geweest. Een getuige waarschuwde de politie toen deze de snelkraak zag gebeuren. Men heeft een ruit ingeslagen en verschillende apparatuur uit de winkel meegenomen. Toen de politie ter plaatse kwam, reed een auto vanuit de Hoofdstraat hard weg. De politie heeft de auto enige tijd achtervolgd richting Heemstede, maar raakte hem na enige tijd kwijt

Rijden onder invloed Leiden
De politie heeft op woensdagnacht 15 mei een 56-jarige automobilist uit Leiderdorp aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Een blaastest gaf een uitslag aan vn 725 ug/l terwijl 220 ug/l de limiet is. Tegen de automobilist wordt proces verbaal opgemaakt. Tevens werd het rijbewijs ingevorderd. De automobilist kreeg een rijverbod van acht uur.

Woninginbraken Zoeterwoude-Dorp
Bij een woning aan de Burgemeester Slicherstraat en bij drie woningen aan de Ambachtsherenweg werd in de nacht van woensdag 15 mei ingebroken. Men kwam de woningen binnen door het cilinderslot te verwijderen van de deur. Uit de woning aan de Burgemeester Slicherstraat wordt vooralsnog niet vermist. Bij een van de andere woningen werden onder andere de autosleutels en daarmee de auto van de bewoners weggenomen. Het voerrtuig staat gesignaleerd. Bij een andere woning werd een geldbedrag meegenomen.

Verkeersongeval Waddinxveen
Bij een verkeersongeval op dinsdag 14 mei omstreeks 20.45 uur raakten drie personen betrokken. Een 18-jarige bromfietster en een 13-jarige bijrijder, beiden uit Waddinxveen, reden over de Sniepweg komende uit de richting van de Limaweg. De bromfietster week uit naar links voor een stilstaand voertuig. Op dat moment kwam vanuit tegenovergestelde richting een 29-jarige automobilist uit Haastrecht. Deze was bij het inhalen door de bromfietser al zo dicht genaderd dat er een aanrijding ontstond. De bromfietster en de bijrijder werden overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in.


--- einde berichten ---

Deel: ' Politiebericht Hollands Midden 15-05-2002 '
Lees ook