Politie Hollands Midden
Datum: 18 maart 2003
Brand in kas Nieuwerkerk aan den Ijssel

Op maandag 17 maart omstreeks 05.30 uur stond er een kas in brand aan de Albert van het Hartweg. De brandweer kwam met 4 wagens ter plaatse. Vermoedelijk door kortsluiting zijn de beschermingsdekens aan de bovenzijde van de kas in brand gevlogen. Gehele inhoud van de kas alsmede apparatuur is verloren gegaan.


Inbraak woning Gouda

Tussen zondag 16 maart omstreeks 22.00 uur en maandag 17 maart omstreeks 08.00 uur heeft er een inbraak in een woning plaatsgevonden aan de Bosweg op het moment dat de bewoners aanwezig waren. Toegang tot de woning werd verschaft door middel van flipperen. De benedenwoning werd doorzocht. Weggenomen werd een GSM en een geldbedrag.


Bedrijfsongeval Bodegraven

Op maandag 17 maart omstreeks 11.10 uur kwam de politie ter plaatse op het station waar een 64-jarige man uit Wijk en Aalburg van een ladder was gevallen. Ter plaatse bleek dat tijdens schilderwerkzaamheden de schilder door nog onbekende oorzaak van een 5 meter hoge ladder was afgevallen. De schilder werd met diverse botbreuken afgevoerd naar een ziekenhuis. De Arbeidsinspectie heeft het ongeval verder in onderzoek.


Inbraak woning Alphen aan den Rijn

Op maandag 17 maart werd er tussen 10.30 uur en 13.30 uur ingebroken in een flatwoning aan de Diamantstraat. Via een openstaand bovenlicht heeft men het eronder gelegen raam opengehendeld. De gehele woning werd doorzocht. Weggenomen werd een geldbedrag.


Aanhouding verdachte Leiden

Op maandag 17 maart omstreeks 13.20 uur heeft de politie een 19-jarige man uit Leiden aangehouden voor het inrijden op een politieagent. De politie gaf de man een stopteken naar aanleiding van een verkeersovertreding. De bestuurder van de auto gaf gas bij waarna de politieagent op tijd opzij kon springen. De bestuurder stopte na 50 meter waarna hij werd aangehouden. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt en zal op woensdag 19 maart worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Rijden onder invloed Noordwijk

De politie heeft op maandag 17 maart een 53-jarige automobilist uit Noordwijk aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. De Noordwijker werd op de Narcisstraat aangehouden waar hij ook tegen een daar geparkeerde auto was gereden. Bij de Noordwijker werd een blaastest afgenomen. Het resultaat was 1005 ug/l terwijl de limiet 220 is. Tegen de bestuurder wordt proces verbaal opgemaakt.
Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --Deel: ' Politiebericht Hollands Midden 18-03-2003 '
Lees ook