Politie Hollands Midden
Datum: 19 maart 2003

(


Inbraak in woning Alphen aan den Rijn

Op klaarlichte dag van dinsdag 18 maart werd er ingebroken in een woning aan de Groningenstraat. Het is niet bekend op welke wijze de inbreker de woning wist binnen te komen. Uit de woning zijn dvd-spelers, een laptop, twee mobiele telefoons en een aantal playstationspellen gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in.


Politie houdt geweldpleger aan Waddinxveen

De politie hield op dinsdag 18 maart in het politiebureau een 16-jarige jongen uit Waddinxveen aan. De jongen wordt er van verdacht eerder die dag rond 12.50 uur op de hoek Fazantdreef met de Kievitdreef een 16-jarige jongen uit Waddinxveen te hebben mishandeld. De verdachte sloeg en schopte het slachtoffer. Deze liep daar ondermeer een gebroken neus bij op. Wat de aanleiding voor dit geweld was is nog niet bekend. De politie onderzoekt dit. De verdachte is ingesloten.


Inbraak in woning Gouda

Op klaarlichte dag van dinsdag 18 maart werd er ingebroken in een woning aan de Erasmusstraat. Om binnen te komen werd een deur opengebroken. Uit de woning zijn een groot aantal dvd's, een tiental cd's en is een paspoort gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in.
Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --

Deel: ' Politiebericht Hollands Midden 19-03-2003 '
Lees ook