politie hollands midden politie hollands midden

datum: 19 maart 2011

aarlanderveen zeven gewonden bij ongeval n207

bij een ongeval tussen drie personenauto's op de oostkanaalweg (n207) zijn vrijdagavond 18 maart zeven personen gewond geraakt. vermoedelijk is een verkeerd uitgevoerde inhaalactie de oorzaak van het ongeval.

omstreeks 21.45 uur wilde een auto op de oostkanaalweg een andere auto inhalen. hierbij heeft hij vermoedelijk de situatie verkeerd ingeschat en kwam in botsing met de twee andere auto's. in totaal vielen bij de botsing zeven gewonden, die allen naar ziekenhuizen in de omgeving zijn gebracht. de bestuurder van de auto, die de botsing vermoedelijk veroorzaakte, is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. deze 43-jarige man uit ommen is een van de gewonden. vijf andere gewonden, allen afkomstig uit één gezin, kwamen uit utrecht. hierbij zaten ook drie kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 jaar. de laatste gewonde was een 52-jarige inwoner van ter aar. het ging voornamelijk om verwondingen in het gezicht.

de politie heeft direct na het onderzoek verkeerstechnisch onderzoek uitgevoerd op de n207. hierdoor is de weg enige uren afgesloten geweest. verkeer werd ter plaatse omgeleid. de politie zet haar onderzoek voort.
---

Deel: ' Politiebericht Hollands Midden 19-03-2011 '


Lees ook