Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 24 mei 2002


Autoinbraken Bodegraven/Reeuwijk
In de avond van zondag 19 mei en de nacht van maandag 20 mei is in drie voertuigen in Bodegraven ingebroken. De voertuigen stonden geparkeerd aan de Ruisvoorn, de Schoutendreef en de Veenrode. Door een ruit in te gooien of het raam te forceren wist men de deur te ontgrendelen. De voertuigen werden geheel doorzocht waarna diverse goederen zoals een autoradio, CD-speler, zonnenbril werden meegenomen. Ook werd bij twee voertuigen het dashbordkastje en de carkit vernield. De politie adviseert daarom om goederen niet onbeheerd in de auto achter te laten.

Fietser krijgt klap van jogger Alphen aan den Rijn
Een 37-jarige fietser uit Alphen aan den Rijn heeft op woensdag 22 mei even voor 18.00 uur een klap in het gezicht gekregen van een nog onbekende jogger op het Dijkslootpad. De fietser liep hierdoor een gebroken kaak op. Het is nog onduidelijk of dit opzettelijk gebeurde. De politie is op zoek naar deze jogger. De fietser reed rond 18.00 uur over het Dijkslootpad komende vanuit de richting van winkelcentrum De Herenhof. Twee joggers liepen de fietser ter hoogte van de Schelfhorst tegemoet. Op het moment van het passeren van de joggers werd de fietser vermoedelijk in het gezicht geraakt. De fietser werd onwel maar wist thuis te komen. De Alphenaar is in het ziekenhuis behandeld aan een gebroken kaak. De inmiddels ingeseinde politie heeft in de omgeving een onderzoek ingesteld maar trof de jogger niet meer aan. Zij is op zoek naar de jogger of eventueel andere getuigen. Het betreft een gespierde man van tussen de 20 en 40 jaar, ongeveer 1.75 m lang, kort donker haar, zongebruinde huidskleur. De jogger droeg een donkerblauwe korte sportbroek en een wit t-shirt. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Alphen aan den Rijn, telefoonnummer 0900 8844 (lokaal tarief).

Verdachte van mishandeling aangehouden Gouda
De politie heeft op woensdag 22 mei een 12-jarige Gouwenaar aangehouden op verdenking van het mishandelen en bedreigen van een 27-jarige Waddinxveense op donderdag 2 mei. De vrouw liep die avond even na 20.00 uur met een vriendin over de Markt. Ter hoogte van de Etos werd zij ruw aangestoten door een ongeveer 13-jarige jongen. Toen zij hem hierover aansprak werd zij uitgescholden, beetgepakt en in het gezicht geslagen. Door het vastpakken liep zij letsel op aan een pink. De vriendin trok vervolgens de jongen weg, waarna de twee vrouwen doorliepen. Nadat ze uit een winkel op de Markt kwamen werden zij buiten opgewacht door een groep jongens. Wederom liepen de vrouwen weg. De Waddinxveense voelde vervolgens een trap in de rug. Toen zij zich omdraaide werd zij met een steekvoorwerp door de jongen die haar eerder al had geslagen bedreigd. De verdachte wordt op vrijdag 24 mei voorgeleid.

--- einde berichten ---



Deel: ' Politiebericht Hollands Midden 23-05-2002 '




Lees ook