Politie Hollands Midden
Datum: 25 februari 2003

(


Onder invloed rijden Noordwijkerhout

De politie hield op maandag 24 februari rond 17.50 uur op de Herenweg een 37-jarige automobilist uit Noordwijkerhout aan. De man had te veel gedronken. De uitslag van de ademanalyse was 325 ug/l. Boven de in het verkeer geldende limiet van 220 ug/l. De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.


Verdachte van inbraak aangehouden Katwijk

De politie heeft op dinsdag 25 februari omstreeks 04.15 uur een 29-jarige man uit Bolsward aangehouden op verdenking van bedrijfsinbraak. De politie kreeg die nacht de melding dat er werd ingebroken in een bedrijf aan de Tramstraat. Een getuige zag twee personen ervandoor gaan met een zak. De politie heeft in de omgeving direct een onderzoek ingesteld. Op de kruising Jan Tooropstraat/Sluisweg kon een verdachte worden aangehouden. De politie trof bij de verdachte een zak met sloffen sigaretten aan. De verdachten waren het bedrijf binnen gekomen door ruiten in te gooien.


Politie houdt insluiper aan Leiden

De politie hield op maandag 24 februari rond 19.40 uur in een studentenpand aan de Hooigracht een 26-jarige man uit Leiden aan. De Leidenaar werd in het pand door de beheerders daarvan betrapt. Zij hielden hem vast en waarschuwden de politie. Deze hield de verdachte aan. Hij is ingesloten. De politie stelt een verder onderzoek in.


Politie houdt verdachten van inbraak aan Ter Aar

De politie wist op maandag 24 februari rond 22.20 uur in een autobedrijf aan de Stobbeweg twee mannen uit Alphen aan den Rijn met een leeftijd van 20 en 21 jaar, op heterdaad aan te houden. Een melde de politie dat er werd ingebroken. De politie trof een vernielde ruit aan. Een uit het pand gestolen computer was in een auto van één van de verdachten geladen. De twee probeerden in 1e instantie aan de hermandad te ontkomen door zich in het pand te verbergen. De politie wist na enig zoeken de twee toch in de boeien te slaan. Beide verdachten zijn ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.


Inbraak in woning Alphen aan den Rijn

In de late middag van maandag 24 februari werd er ingebroken in een woning aan de Briljantstraat. Om binnen te komen werd een deur opengebroken. Uit de woning zijn sieraden gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Aanrijding Reeuwijk
Een 42-jarige automobiliste uit Boskoop verleende op maandag 24 februari rond 09.40 uur op de kruising Raadhuisweg met de Nieuwdorperweg en de 's Gravenbroekseweg, geen voorrang aan een 38-jarige automobiliste uit Gouda. Bij de aanrijding die ontstond raakte de vrouw uit Boskoop gewond. Met ondermeer nekletsel werd zij overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Woninginbraak Gouderak
In een woning aan het Beemd is tussen zondag 23 februari 18.00 uur en maandag 24 februari 19.00 uur ingebroken. Men kwam de woning binnen door de achterdeur te forceren. Er werd geld en pankpasjes weggenomen.


---- --

Deel: ' Politiebericht Hollands Midden 25-02-2003 '
Lees ook