Datum: 28 juni 2002


Verkeersongeval Katwijk
Bij een verkeersongeval op vrijdag 28 juni omstreeks 08.15 uur raakten een 16-jarige bromfietser uit Wassenaar en een 28-jarige automobilist uit Quebec betrokken. De automobilist reed over de Wassenaarseweg komende uit de richting van de Tjalmaweg. Ter hoogte van het vliegveld sloeg de automobilist linksaf. Hij liet hierbij de bromfietser die op het naastgelegen fietspad reed en vanuit tegenovergestelde richting kwam niet voorgaan. Een aanrijding was het gevolg. De bromfietser werd met onbekend letsel overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Inbraak Noordwijk
In een woning aan de Stakman Bossestraat is in de nacht van donderdag 27 op vrijdag 28 juni ingebroken. Men is binnengekomen door de achterdeur te forceren. Er is onder andere een fototoestel meegenomen.

Inbraak Noordwijk
In een woning aan de Stegerhoek is in de nacht van donderdag 27 op vrijdag 28 juni ingebroken. Men is binnengekomen via een raampje. Er is geld en sieraden meegenomen.

Inbraak Gouda
In een woning aan de Knipmolenweg is in de nacht van donderdag 27 op vrijdag 28 juni ingebroken. Men is binnengekomen via een raam. Er is onder andere een televisie, gsm's en een horloge meegenomen.

Ongeval Bergambacht
Op de Bovenberg zijn op vrijdag 28 juni rond 12.30 uur twee auto's frontaal op elkaar gebotst. Een 20-jarige man uit Bergambacht raakte door onbekende oorzaak in en slip en raakte de macht over het stuur kwijt. Een tegenligger, een 21-jarige Stolwijkse, kon hem niet meer ontwijken hoewel zij uiterst rechts aanhield.

Ongeval Bodegraven
Een 17-jarige bromfietsster uit Bodegraven is vrijdag 28 juni rond 12.30 uur in botsing gekomen met een 40-jarige automobilist uit Antwerpen. De Antwerpenaar wilde vanuit een oprit de Goudseweg oprijden. Hierbij zag hij de bromfietser die over het fietspad langs de Goudseweg reed, over het hoofd. Een aanrijding volgde. De Bodegraafse is naar het Groenehartziekenhuis gebracht met mogelijk een gekneusde of gebroken enkel.


Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette


Deel: ' Politiebericht Hollands Midden 28-06-2002 '
Lees ook