Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326


Datum: 29 april 2004

(

HET BUREAU COMMUNICATIE IS OP VRIJDAG 30 APRIL EN WOENSDAG 5 MEI AFWEZIG. VOOR DRINGENDE ZAKEN IS DE PIKETFUNCTIONARIS VOLGENS DE REGELING BEREIKBAAR.


Noordwijk - Politie houdt verdachten van mishandeling aan

De politie hield op de late woensdagavond van 28 april drie inwoners uit Noordwijk aan. De drie, 15, 50 en 18-jaar, worden verdacht een 16-jarige jongen uit Voorhout te hebben mishandeld. De mishandeling deed zich voor buiten bij een feest van een school aan de Duinwetering en in de wachtruimte van het politiebureau op het moment dat daar de Voorhouter aangifte kwam doen. Hier gaf de 50-jarige verdachte de jongen enkele klappen. De politie hield de 18 en 15-jarige verdachte respectievelijk aan op de Duinwetering en de Pieter Coermanstraat. De laatste verdachte verzette zich hevig tegen zijn arrestatie en beschadigde een politieauto door ertegenaan te trappen. De verdachten werden door de politie verhoord en in de middag van donderdag 29 april na het opmaken van een proces-verbaal weer heengezonden. Aanleiding voor de mishandeling zou zijn geweest een eerder conflict tussen de aangever en één van de verdachten.


Nieuwerkerk a/d IJssel - Fietsenkijkdag

Op zaterdag 8 mei a.s. wordt op het politiebureau aan het Raadhuisplein 50 weer een fietsenkijkdag gehouden. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen kijkers langskomen om te zien of hun gestolen of vermiste fiets op het bureau staat. De uitgestalde fietsen zijn gevonden in de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht en Zevenhuizen-Moerkapelle. Fietsen worden teruggegeven als men een kopie van een aangifte bij de politie kan overleggen. Er worden geen fietsen verkocht.

Gouda Verkeersongeval
Op donderdag 29 april omstreeks 13.30 uur vond op de kruising Hanzeweg/Nieuw Gouwe O.Z. een verkeersongeval plaats tussen drie personenauto's. Een 27-jarige automobiliste uit Gouda reed over de Nieuwe Gouwe O.Z. in de richting van de Goudse Poort. Bij de kruising sloeg zij linksaf de Hanzeweg in maar zag daarbij een 33-jarige automobiliste uit Boskoop die in tegenovergestelde richting reed over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De Boskoopse verloor door de aanrijding de macht over het stuur en botste tegen een auto van een 65-jarige man uit Heemstede. Deze bestuurder stond te wachten op de Hanzeweg om de Boskoopse voor te laten gaan. De Goudse en de Boskoopse werden met letsel aan respectievelijk kneuzingen aan de borst en nekletsel overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis.
---Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --


Deel: ' Politiebericht Hollands Midden 29-04-2004 '
Lees ook