Hollands Midden
Dienst Korpsleiding
Telefoon 071 - 5459803
Fax 071 - 5414881
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 3 januari 2000
·

Diefstal uit schuur Noordwijkerhout
Een 46-jarige vrouw heeft op maandag 3 januari aangifte gedaan van diefstal uit haar schuur aan de Groenewege. Weggenomen is een nieuwe Batavus damesfiets.

Diefstal uit kelderbox Leiden
Een 30-jarige man heeft op maandag 3 januari aangifte gedaan van diefstal uit zijn kelderbox aan de Van Vollenhovenplein. Weggenomen is een mountainbike.

Diefstal uit woning Alphen aan den Rijn
Een 53-jarige man heeft op maandag 3 januari aangifte gedaan van diefstal uit zijn woning aan de Bartokhof. De insluiper(s) wist(en) zich toegang tot de woning te verschaffen door een ruit van de tuindeur in te slaan. De bewoner trof de woning geheel doorzocht aan. Weggenomen is onder andere een aantal antieke wapens, twee horloges en een video.

Ernstige aanrijding Nieuwerkerk aan den Ijssel Hedenmiddag, omstreeks 12.30 uur, vond een ernstige aanrijding plaats tussen een 11-jarige voetganger en de bestuurster van een personenauto. De aanrijding vond plaats op de Waterschapsweg. De 11-jarige jongen, inwoner van Zwolle, liep aan de linkerzijde van de Waterschapsweg, samen met nog een aantal andere jongens, in de richting van Nieuwerkerk aan den IJssel. De bestuurster van de personenauto, een 26-jarige inwoonster van Nieuwerkerk, naderde de groep van achteren. Zij minderde vaart, doch op het moment dat zij passeerde, stapte het jongetje uit de groep, de rijbaan op en werd geschept door de personenauto. Het slachtoffer moest met spoed worden overgebracht naar het Dijkzicht Ziekenhuis in Rotterdam. Het is thans niet bekend hoe het met hem gaat. De politie maakt van het ongeval proces-verbaal op.

Deel: ' Politiebericht Hollands Midden '
Lees ook