Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Gemert 07/23/99

Persbericht van 23 juli 1999/

AARLE-RIXTEL:
Op donderdag 22 juli om 14.15 uur verleende een 18-jarige inwoner van Beek en Donk op de kruising Bosscheweg / Broekelingstraat in Aarle-Rixtel geen voorrang aan een 69-jarige inwoner van Helmond. Een botsing tussen twee personenauto's was het gevolg. Het bleef bij materiele schade.

HANDEL:
op donderdag 22 juli om 17.00 uur vond een verkeersongeval plaats op de Scheiweg in Gemert. Een 26-jarige inwoonster van Handel fietste in de richting van Gemert - centrum. In verband met de regenval van dat moment schuilde zij onder een paraplu en zag daardoor niet een rechts van de Scheiweg geparkeerde grote aanhangwagen. De Handelse botste tegen de aanhanger en kwam ten val.
Zij werd met een behoorlijke hoofdwond met de ambulance naar het ziekenhuis in Helmond gebracht. Na behandeling kon zij naar huis.

LIESHOUT:
Op vrijdag 23 juli, kort na 08.00 uur, vond op de Deensehoek in Lieshout een kop- staart aanrijding plaats. Bij deze botsing waren twee personenauto's betrokken. Een 21-jarige inwoner van Lieshout had te laat in de gaten dat een voor hem rijdende inwoonster van Lieshout was gestopt voor de kruising met de Hoofakker. Het bleef bij materiele schade aan de beide auto's.

Deel: ' Politiebericht Korps Brabant-Zuid-Oost '
Lees ook